Sport

A Pick Szeged szerződést bont Juan Carlos Pastor vezetőedzővel

FRANK MOLTER / DPA / dpa Picture-Alliance / AFP
FRANK MOLTER / DPA / dpa Picture-Alliance / AFP
Hoppá! A klub történetének legsikeresbb edzőpárosa távozik a szegedi kézilabdacsapat éléről. A spanyol edző 2013 óta ül a kispadon, nyolc év alatt érte el, hogy a Veszprémet letaszítsa a magyar férfi kézilabda trónjáról.

Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics a 2022-2023-as szezon végéig irányítja a csapatunkat, a szerződésük 2023. június 30-án közös megegyezéssel megszűnik – tette közzé a Pick Szeged a klub honlapján.

A klub arról is tájékoztatott, hogy egy keddi egyeztetés után álltak fel úgy az asztaltól a spanyol vezetőedző, és a szerb-magyar állampolgárságú másodedző csak az idény végéig irányítja a PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát, és szerződésük 2023. június 30-ával közös megegyezéssel megszűnik.

Három bajnoki címével, egy Magyar Kupa-győzelmével és egy EHF-kupa-diadalla a két szakember a hatvanegy éves klub legsikeresebb edzőpárosa.

Fantasztikus győzelmeket, bajnoki címeket, kupasikereket éltünk át közösen, amelyekre mindig is büszkék leszünk, mert a szegedi kézilabda történelmének legszebb sikereit értük el velük közösen. Az nem is lehet kérdés, hogy a következő személy, aki felkerül a PICK Arénában a Legendák falára, az Juan Carlos Pastor lesz

– nyilatkozta a PICK Szeged elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter.

Juan Carlos Pastor 2013 óta vezeti a szegedi kézilabda csapatot. Úgy fogalmazott:

Szép időszak van mögöttünk, sikerek, győzelmek, amelyekre mindenki nagyon büszke. De még nincs itt a búcsú ideje, rengeteg feladatunk van, hiszen az idényből sok-sok meccs hátra van. Nem adtunk alább semmiből, minden fronton szeretnénk minél jobban és eredményesebben szerepelni. Csak előre tekintünk, dolgozunk, edzünk azért, hogy ez a szezon is emlékezetes maradjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik