Sport

„Átigazolási bomba” Császár Gábor első nagy fogása

cegledhandball.hu
cegledhandball.hu

A HÉP-Cegléd kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Dzsamali Iman négyszeres magyar bajnok, négyszeres Magyar Kupa-győztes korábbi magyar válogatott játékos.

Iman egy rendkívül profi szemléletű, kivételes képességű játékos, aki szeretné újra felépíteni magát Cegléden. Jó pillanatban sikerült beszélnünk – megjegyezném, semmit nem kopott a magyar nyelvtudása –, hiszen szem előtt tartva a Cegléd fejlődését, egy olyan játékost sikerült leigazolni, akinek a jelenléte mind a pályán, mind az öltözőben motiváló erővel bír

– mondta a magyar klub honlapjának Császár Gábor szakmai igazgató.

A bajnokságban 12. helyezett klub keddi közleménye emlékeztet rá, hogy a 31 éves átlövő a 2019-es világbajnokságon sérült meg, utána szerződött Veszprémből a román bajnok Dinamo Bucaresti csapatához. Itt vette fel vele a kapcsolatot egykori veszprémi és válogatottbeli csapattársa, a ceglédiek jelenlegi szakmai igazgatója, Császár Gábor. A Cegléd Dzsamali megszerzését azzal a felütéssel közölte, hogy átigazolási bombát robbantottak.

Az iráni születésű kézilabdázó a hazai eredményei mellett a Veszprémmel egyszeres SEHA Liga-győztes, és háromszor volt ott Bajnokok Ligája négyes döntőjében, ebből kétszer finálét is játszhatott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik