Sport

Klujber Katrin elsírta magát a horvátok elleni vereséget követően

A női kézilabda-válogatott vasárnap este 21-18-ra kikapott Horvátország ellen az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában.

Miután kiábrándítóan rosszul játszott a csapat, egyik játékosnak sem volt könnyű dolga az interjúkkal. Klujber Katrin általában húzóembere a válogatottnak, de különösen rossz napot fogott ki, hat lövésből egyszer sem talált be, így már az is nagy lelkierőről árulkodott, hogy vállalta a nyilatkozatot.

„Nem ez a dinamikánk, úgy érzem, nagyon keveset futunk előre és ha mondjuk gólt kapunk, akkor sem erőltetjük a gyors középkezdést és ez nem tudom miért van. Be vagyunk lassulva, nem tudom, mi az oka” – kezdte Klujber az interjút, amikor azonban az került szóba, neki miért nem sikerült a gól, nem tudott választ adni, majd el is sírta magát. A riporter ezt látva biztatta, hogy még lehet javítani, de a válogatott kézis csak azt tudta rá elcsukló hangon mondani, hogy azon lesz.

Nem csak a Ferencváros játékosa válaszolt kérdésekre, Hornyák Dóra csapatkapitány mentális gátat emlegetett, míg a meccs talán legjobb magyarja, Füzi-Tóvizi Petra szerint csúszni-mászni kell majd a norvégok ellen, hogy kikászálódjon a csapat a gödörből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik