Sport

Újra kell éleszteni egy szurkolót, ezért félbeszakadt a Barcelona meccse

CRISTINA QUICLER / AFP
CRISTINA QUICLER / AFP

A Cádiz a Barcelonát fogadta a spanyol bajnokság eheti fordulójában, a mérkőzésen a várakozásoknak megfelelően az esélyesebb katalánok kettő-nullás vezetésre tettek szert De Jong és Lewandowski góljaival, ám a hajrában meg kellett állítani meccset, mert egy néző rosszul lett a lelátón. A szurkolót újra is kellett éleszteni, és mivel az eset pont a hazaiak kapuja mögött történt, a defibrillátort Jeremias Ledesma, a Cádiz kapusa adta ki.

A csapatokat aztán a játékvezető az öltözőbe parancsolta, a mérkőzés pedig jelenleg is áll. Azóta annyi információ érkezett a Mundo Deportivo tudósítása szerint, hogy szívrohamot kapott egy szurkoló, az ő életéért harcolnak jelenleg is.

FRISSÍTÉS:

A szívrohamot kapó szurkolót végül sikerült annyira stabilizálni, hogy elszállították a stadionból, a mérkőzést pedig ezt követően folytatták, lejátszották a csapatok a hátralévő tíz percet. Ezalatt a Barcelona még két gólt szerzett, a végeredmény pedig négy-nullás vendégsiker lett, de ezen a meccsen nem az eredmény volt a legfontosabb.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik