Sport

Gyanúsítottként hallgatták ki a meccs után örömükben beugráló diósgyőri focidrukkereket

Czeglédi Zsolt / MTI ( Illusztráció )
Czeglédi Zsolt / MTI ( Illusztráció )

Rendbontás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság három férfival szemben a tegnap esti 1-o-ás hazai győzelemmel végződő DVTK – Kolorcity Kazincbarcika SC NB II-es labdarúgó mérkőzés után történtek miatt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint három diósgyőri szurkoló a meccs második félidejének a végén átugrott a korláton, és így bejutottak a nézők elől elzárt területre. Egy drukker pedig be is futott a játéktérre a lefújás után, amikor még ott tartózkodtak a játékosok.

A rendezők három szurkolót kikísértek a sportlétesítményből, majd átadták őket a rendőröknek. A járőrök a 36 éves és a 39 éves, valamint a 29 éves budapesti férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Úgy tudjuk, hogy mind a három férfi beismerte a történteket, és a hajrában szerzett gólörömükkel magyarázták a tettüket. Volt egy negyedik rendbontó is, őt viszont még mindig keresik. A megyei rangadót a Diósgyőr nyerte 1-0-ra, Koman Vladimir 84. percben szerzett találatával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik