Sport

Inspiráló nők és férfiak a Balaton-parton az év egyik legjobban várt fitness eseményén

A Scitec Nutrition a Muscle Beachen elhozta a testépítés magyar és nemzetközi kiválóságait a sport szerelmeseinek. Siófokon gyűlt össze a Team Scitec színe-java: William Bonac, Oksana Grishina, Sergi Constance, Kathi Béla, Szmereka László és Bohos Kornél is. A Scitec célja, hogy az ehhez hasonló rendezvényekkel motiváljanak mindenkit.

Az egész fitness sport erre a két napos rendezvényre készült: 15 ezer ember látogatott el a Scitec Muscle Beach-re, ahol szemináriumok és nyilvános edzések is várták a résztvevőket.

A BioTechUSA-cégcsoport tagjaként a Scitec márka, mint a testépítés első számú hazai szakértője a “Make a Difference” szlogenen keresztül azokhoz szól, akik életvitelszerűen űzik az edzőtermi edzést, és arra ösztönzi őket, hogy önmaguk legjobb változatai legyenek, ezáltal inspiráljanak másokat is.

Kapcsolódó
A testépítők nem csak kopaszok és kigyúrtak, Szmereka László rá a példa
Egyéb dolga sincs, mint terembe járni.... Kigyúrt, kopasz... Csak önmagával foglalkozik... Ez csak néhány, a testépítőket érintő előítéletekből. A kárpátaljai faluból származó László Veresegyházán él családjával és cicáival. Élete legfontosabb versenyére készül, de a mindennapi teendői mellett nem egyszerű megküzdeni az áhított profi kártyáért.
Olvasói sztorik