Sport

Tyson Fury félmeztelenre vetkőzött egy kocsmában

Adrian DENNIS / AFP
Adrian DENNIS / AFP

Ki ne ismerné Tyson Furyt, aki profi bokszolóként egy döntetlen mellett 32 győzelmet aratott (23-at KO-val) eddigi profi pályafutása alatt nehézsúlyó ökölvívóként.

Utoljára április végén, a londoni Wembley Stadionban 94 ezer néző előtt a  hatodik menetben technikai kiütéssel diadalmaskodott a szintén brit Dillian Whyte felett, megvédve a WBC szervezetnél őrzött világbajnoki címét.

Akkor búcsúmeccsének nevezte az összecsapást, és úgy látszik, ennek megfelelően viselkedik. Jelenleg haknizik, másképp egy brit turnén vesz részt a „Fury Fest – The Official After Party Tour” részeként, ahol a ringben szerzett tapasztalatait osztja meg a közönséggel.

Legutóbb, a liverpooli beszélgetős fellépése alatt betért egy kocsmába, és tipikus Fury módon rendelt magának egy korsó sört.

Már a meglepetésszerű megjelenése is felizgatta a kocsma népét, hát még a kinézete, hiszen fittyet hányva mindenre, Fury mint a ringben, félmeztelenül ácsorgott a pulnál. A „Cigánykirály” becenévre hallgató bokszoló eztán úgy beszélgetett a sörözőben fogyasztó urakkal, mint a haverjaival.

A The Liverpool Echonak úgy nyilatkozott Toni, a kocsma csaposa, hogy:

Először senkinek nem tűnt fel, amikor átsétált a báron a wc-felé. Én felismertem, szóltam is a kollégámnak, figyelj ez Tyson Fury. Eredetileg öltöny volt rajta, de amikor kijött a mellékhelyiségből, már levette a felsőjét, na így végképp mindenki felfigyelt rá. Nagyjából öt percen át mindenkivel közvetlenül viselkedett, és  miután megitta a sörét, távozott.

A csapos azt is elmondta, utána órákig csörgött a telefon, és mindenki arra volt kíváncsi, ott vane még.

A Give Me Sport portál értesülése szerint az sem biztos, hogy Fury visszavonul. Információjuk szerint szeptember 3-án, a WWE szervezet tornáján pankrátorként léphet fel Cardiffban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik