Sport

Autópályán bolyongó nőt gázolt halálra az egykori autóversenyző

James Gilbert / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
James Gilbert / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Súlyos baleset történt Missouri államban, ahol az egykori NASCAR-versenyző Clint Bowyer halálra gázolt egy 47 éves nőt.

A CBS beszámolója szerint a 43 éves sportoló június 5-én az 54-es úton Nyugat felé tartott, amikor Osage Beach közelében elütött egy autópályán sétáló nőt.

A baleset nem sokkal este 9 óra előtt történt, a 47 éves Mary Jane Simmonst a helyszínen halottnak nyilvánították. A beszámolók szerint Bowyer a csattanás után azonnal megállt, hívta a 911-et, de már nem lehetett segíteni a nőn. Bowyer nem, sérült meg, a vérében nem találtak alkoholt, ugyanakkor az áldozat a baleseti jelentés szerint kábítószer hatása alatt állt, holmija között egy kristályos anyagot, feltehetően metamfetamint találtak.

Bowyer két éve szakkommentátorként és vezető elemzőként dolgozik a Fox Sportsnál, azonban a múlt héten meglepetésre hiányzott a szezon utolsó versenyhétvégéjéről. A televíziós csatorna azt közölte, hogy személyes okok miatt nem lehet jelen az eseményen.

„Bárki, aki ismer, tudja, hogy a család a mindenem. Gondolataim és imáim Mary Jane Simmons családjával és szeretteivel vannak.

Ez egy nagyon nehéz időszak a családomnak és nekem, kérek mindenkit, tartsa tiszteletben a magánéletünket

– írta közleményében.

Bowyer 2006 és 2020 között versenyzett a NASCAR Cup Series-ben, pályafutása során 10 győzelmet aratott, 2012-ben a második, 2007-ben a harmadik helyet szerezte meg a bajnokságban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik