Sport

Kyrgios dührohamot kapott, a székbíróval üvöltött és szétverte az ütőjét

MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Nem éppen a legszebb módon esett ki a Miamiban zajló tenisztornáról Nick Kyrgios, aki a negyedik fordulóban kapott ki két szettben Jannik Sinnertől. Az ausztrál játékost az első szettben először a pálya lassúsága bosszantotta fel, majd az, hogy túl hangosnak ítélte meg Carlos Bernardes walkie-talkie-ját.

Hihetetlen! Ez a negyedik kör Miamiban, ami az egyik legnagyobb munka, és képtelenek vagytok rendesen végezni a munkátokat. Kínos!

– üvöltötte Kyrgios, aki szerint Bernardest ki kellene rúgni, majd felvázolta azt is, hogy ő maga sokkal jobban tudná menedzselni ezeket a tornákat azoknál, akik most csinálják.

Az első szett rövidítésig ment, ahol Nick Kyrgios ütőt csapkodott, majd büntetőpontot is kapott, aztán egy kettős hiba miatt bukta a játszmát. Ez már túl sok volt neki, ismét üvöltve kérte számon a székbírót, hogy nem is mondott semmi sértőt, amiért büntetni kellett volna, miközben Bernardes azzal próbálta nyugtatni, hogy koncentráljon a játékra.

Nem járt sikerrel, Kyrgios ekkor a padjához sétált és az ütőjén vezette le a feszültséget, amit látványosan szétvert a földön.

Sinner mindeközben egyébként próbált higgadt maradni, egy szó nem hagyta el a száját, így végül 7-6, 6-3-mal jutott tovább a következő körbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik