Sport

Öt embert vert el az ittas magyar bunyós

Életveszélyt okozó testi sértés miatt vádat emeltek egy ökölvívó ellen, aki 2020 elején öt embert bántalmazott egy soproni szórakozóhelyen. A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség nem nevezte meg a sportolót – adta hírül az MTI.

Az ittas férfit nem akarták kiszolgálni a szórakozóhelyen, ezért nem bánt kesztyűs kéézel a személyzettel.Előbb üvöltve követelte a felszolgálónőtól, hogy adjon neki alkoholt, majd a feje mellett bedobott egy poharat a pultba, megrongálva így a kávégépet – írták. Ezután megpofozta a másik pultos nőt, lefejelte a tulajdonos barátját, fellökte a dj-t, megpofozta a saját barátját, majd ököllel megütötte a tulajdonost.

A tulajdonos életveszélyesen megsérült az ütéstől, mert hátraesett és nyakszirtcsonttörést szenvedett agyzúzódással, emellett „maradandó fogyatékossággal jellemezhető állapot is kialakult” nála, mert megszűnt a szagérzékelése.

A vádlott elismerte a bűncselekmény elkövetését, tettét részegségével magyarázta. Alighanem egy időre szögre akaszthatja a bokszkesztyűjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik