Sport

Hanga Ádámék elverték a Real Madridot

Vasárnap este a spanyol kosárlabda bajnokság döntőjének első meccsén, a madridi WiZink Centerben a Barcelona 89-75-re legyőzte a madridiakat. Hanga Ádám 17,5 percet töltött a pályán, ezalatt hat ponttal, hat lepattanóval és két assziszttal járult hozzá a sikerhez. Íme az összefoglaló:

Hazai pályán a Real kezdett jobban, az első negyedben öt ponttal elhúzott (20-15). A Barca a második negyedben (16-18) megközelített ellenfelét, majd a harmadik negyedben (16-29) ellépett tőle. Mivel a vendégek az utolsó felvonást is behúzták (23-27), végül tök simán húzták be az első meccset.

Kapcsolódó
Hanga Ádám: A mi problémáink eltörpülnek ahhoz képest, ahogy a Covid az átlagemberek életére hatott
Pénteken kezdődik a kosárlabda Euroliga négyes döntője Kölnben, ahol minden bizonnyal pályára lép Hanga Ádám is. Begyűjtendő trófeákról, esélyekről, Covidról, kollektív szerződésről és Pau Gasolról is beszélgettünk a Barcelona csapatkapitány-helyettesével.

Hangáék ezzel lépéselőnybe kerültek a két győzelemig tartó bajnoki döntőben. A második mérkőzésre szerdán, Barcelonában, a Palau Blaugranában kerül sor.

Kapcsolódó
Hanga Ádám: Az apám nem azért talált rám 25 év után, mert a fia vagyok, hanem mert sokat keresek
Tisztában van vele, hogy itthon csak NBA-bajnokként lehetne az Év sportolója, viszont az amerikai kalandnak már nem érzi a realitását. Gerard Piqué és Shakira a szomszédja, de tudatosan figyel arra, hogy a róla szóló hírekben ne az legyen a téma, milyen autóval jár. Interjú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik