Sport

Cicipasz megható üzenettel búcsúzott nagymamájától

Sztefanosz Cicipasz első Grand Slam-döntőjét nagymamájának szentelte, aki öt perccel azelőtt halt meg, hogy megkezdte, majd 6:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:4 arányban el is vesztette a Novak Djokovic elleni mérkőzését vasárnap, a French Openen. Cicipasz a mérkőzést követően az instagramon tett közzé egy megható posztot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) által megosztott bejegyzés

Azt írta:

Az élet nem a győzelemről vagy a vereségről szól. Arról szól, hogy élvezd minden egyes pillanatát, akár egyedül, akár másokkal. Értelmes életet élni nyomorúság és elutasítás nélkül. A trófeák magasba emelése és a győzelmek ünneplése valami, de nem minden. Öt perccel a pályára lépésem előtt szeretett nagymamám elvesztette az élet elleni harcát. Egy bölcs nő volt, akinek az életbe vetett hite, valamint az adakozásra és gondoskodásra való hajlandósága nem hasonlítható más emberekéhez. Fontos lenne, hogy ebben a világban több olyan ember legyen, mint ő. Köszönöm, hogy felnevelted apámat. Nélkületek ma nem tartanék itt.

Cicipasz utolsó mondatával édesapjára, egyben edzőjére utalt. A görög teniszező hétfőn, Halléban szabadkártyával indult volna a füves pályás tornán, de a németországi viadal szervezői hétfőn közölték, hogy személyes okokból visszalépett az egyestől és a párosversenytől is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik