Sport

Kutyaszarral kenték össze az autóját, lekurvázták a Metz kézisét

Jonathan NACKSTRAND / AFP
Jonathan NACKSTRAND / AFP

Louise Burgaard, a Metz női kézilabdacsapatának jobbátlövője Dániában nem szokott hozzá ahhoz a szurkolói kultúrához, ami Franciaországban van. A válogatott játékos egy podcastban mesélt a megdöbbentő élményeiről.

Burgaard erkélyére néhány nappal az áprilisi, Brest elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt egy üzenetet dobtak, amelyben azt állt: „Te büdös kurva!”

Majd az egyik edzés után (amelyen kisebb ínszalag-sérülést szenvedett) azt tapasztalta, hogy kutyaszarral kenték össze a szélvédőjét, írta a Daniasport.hu portál.

De még nem volt vége a zaklatásoknak, elmondása szerint volt, hogy becsengettek hozzá, de mire ajtót nyitott, már nem volt ott senki. Vagy éppen az utcáról kiabáltak fel obszcén dolgokat.

Még soha sem tapasztaltam, hogy az emberek ennyire durván viselkedjenek velem, de ez nagyon-nagyon bosszantó volt. Már az a tény is, hogy tudja, hol lakom. Igazán kellemetlen

– tette hozzá.

Burgaard 2011 óta 119 alkalommal lépett pályára a dán nemzeti csapatban, 2013-ban tagja volt a világbajnoki bronzérmes válogatottnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik