Sport

Kíméletlenül kifütyülte a közönség a szimuláló bokszolót

A texasi Arlingtonban rendezett bokszgálán akadt még egy érdekes mérkőzés, amely érdekes módon fejeződött be.

A Saúl Canelo ÁlvarezBilly Joe Saunders címegyesítő főmérkőzés mellett szerepelt a programban egy olyan nehézsúlyú meccs is, amelyen a kubai Frank Sánchez és a dominikai Nagy Aguilera csapott össze.

Kapcsolódó
Megdőlt egy Muhammad Ali-csúcs, Alvarez kórházba küldte ellenfelét
Saul Canelo Alvarez alaposan elverte Billy Joe Saunders a címegyesítő bokszcsatában.

A kubai kezdett jobban, jelezve, hogy az addigi 17-0-s mérlege nem a véletlen műve, dominált a ringben, és úgy tűnt, gyorsan dűlőre viszi a dolgot. Aguilera azonban átvészelte a nehéz pillanatokat, és a hatodik menetig szilárdan állt a lábán.

Akkor történt egy váratlan eset, Sanchez ütése – a videofelvétel szerint is – elcsúszott Aguilera feje mellett, és megsimította a tarkóját. A dominikai azonban ezt úgy játszotta el, mintha szabálytalan módon kiütötték volna: tett pár lépést hátrafelé, majd a kötelek közé zuhant.

A kommentátorok is megkérdőjelezték a reakció valódiságát, a közönség pedig egyszerűen kifütyülte, miután visszanézte egy nagy kivetítőn a történteket.

A bírók úgy döntöttek, a mérkőzést véletlen szabálytalanság miatt kellett befejezni, és miután mindhárom pontozónál Sanchez állt jobban, ő kapta meg a győzelmet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik