Sport

„Övért bunyózzon velem” – 23 évvel fiatalabb KO-király hívta ki Tysont

JOE SCARNICI / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
JOE SCARNICI / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Egy 31 éves ökölvívó csapna össze az 54 éves Mike Tysonnal. Az amerikai Trevor Bryannek eddig 21 profi meccse volt, mindet megnyerte, 15-öt ráadásul kiütéssel, jelenleg ő a súlycsoporton belül a WBA másodlagos bajnoka. És nem csak Tysonnal akar bunyózni.

Hozzák csak ide Anthony Joshuát és Tyson Furyst, elveszem a címeiket, én leszek a súlycsoport királya. És megadom a lehetőséget Tysonnak arra, hogy az övemért bunyózzon velem. Vele kezdenék, és még ugyanazon a gálán jöhetne Joshua vagy Fury

idézi Bryant a World Boxing News. Több szálon kötődik egyébként Tysonhoz, utóbbi korábbi edzőjével és promoterével, Stacey McKinley-vel és Don Kinggel is dolgozott együtt.

Mike Tyson visszatérése rendesen felbolygatta a bokszvilágot. Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka jócskán a visszavonulása után, tavaly lépett ringbe ismét, a Roy Jones Jr. elleni bemutatómérkőzése döntetlenre végződött. Utána úgy volt, Evander Holyfield ellen lehet a következő meccs, végül nem tudtak megegyezni, de most legfrissebb állás szerint szeptemberben, Lennox Lewis ellen húz kesztyűt.

Kapcsolódó
Beleremeg a bokszvilág Mike Tyson bejelentésébe
Úgy tűnik, hogy szeptemberben ismét ringbe lép, ráadásul nem is akárki ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik