Sport

Szemet gyönyörködtető tenisz: Ana Ivanovic visszatér?

JENS KALAENE / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance
JENS KALAENE / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance

Néhány napja titokzatosnak tűnő poszttal jelentkezett az egykori világelső teniszező, a 2016-ban visszavonult Roland Garros-győztes Ana Ivanovic.

„A kulcsom a boldog és sikeres élethez? Kövesd a szenvedélyed, és ne hallgass senkire, aki nem ért meg” – írta az Instagram-oldalán a 33 éves szerb, és a fotón a kezében lévő teniszlabdával mosolygott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ana Ivanović (@anaivanovic) által megosztott bejegyzés

A pályafutását négy és fél éve befejező klasszis a hírek szerint a május 16-22-i belgrádi tornán tér vissza, erről Novak Djokovic testvére, Djordje számolt be, aki a WTA-tenisztorna igazgatója.

Bár a szerb Blic szombaton azt írta, Ivanovic a sportág nagyköveteként érkezik a szerb fővárosba, a Welt szerint most minden arra mutat, hogy visszatér a teniszpályára.

Erről írt a La Gazzetta dello Sport is, amely cikkének címében azt közölte:

Ana Ivanovic követi szenvedélyét és visszatér a pályára

Ivanovic pályafutása csúcsán,. 2008-ban megnyerte a párizsi nyílt teniszbajnokságot, a melbourne-i Australian Openen döntős volt, 2008 júniusában pedig vezette a világranglistát is. Összesen 15 WTA-tornát nyert és 15,5 millió dollárt keresett.

29 évesen vonult vissza, 2016 júliusában összeházasodott a Bayern egykori sztárjával, Bastian Schweinsteigerrel, akitől két gyermeke született.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik