Sport koronavírus

„Borzalmas állapotba kerültem, eljött a világvége” – még soha nem érezte magát ilyen gyengének Hegedűs Csaba

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Kórházba került Hegedűs Csaba, olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózó, aki a hazai szövetség elnöke is volt. A 72 éves egykori sportoló információink szerint rosszul lett a hétvégén, majd pozitív lett a koronavírustesztje, és nem volt kielégítő a véroxigénszintje. Hegedűs a Blikknek elmondta, nem az a panaszkodós fajta, de nem érezte magát még ilyen rosszul.

„Most padlóra, vagy inkább ágyba kényszerített az élet, ilyen gyengének, kiszolgáltatottnak soha nem éreztem magam. (…) Magam is megkaptam a koronavírus elleni vakcinát, a Modernát. Aztán eltelt néhány nap, és én ahelyett, hogy kicsit fellélegezzek, borzalmas állapotba kerültem. Eljött a világvége. Olyan rosszul voltam, hogy mentőt kellett hívni és kórházba vittek” – nyilatkozta a lapnak Hegedűs.

Folyamatosan kapja az infúziót és az oxigént, de arra nincs szükség, hogy lélegeztetőgépre tegyék. Leginkább az készíti ki, hogy kiszolgáltatottnak érzi magát.

Kapcsolódó

Hegedűs Csaba 2020 őszén elveszítette a lányát, Olimpiát, aki 39 éves korában halt meg. Az olimpiai bajnok akkor úgy nyilatkozott, a koronavírus okozhatta lánya halálát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik