Sport

Mészáros Lőrinc ügyvédei két focicsapatot is megszereztek

Marjai János/24.hu
Marjai János/24.hu

A Mészáros Lőrinc közelébe tartozó ügyvéd előbb átvette a fideszes médiabirodalmat, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt (KESMA) megalapító Media Fundamentum Zrt. céget, most pedig már az egri focit karolta fel Kertész Józsefírja az Mfor.

Kertész még január közepén lett a tulajdonosa a Lend-Ball Kft.-nek, amely az Eger Labdarúgó Sport Kft. többségi tulajdonosa. Így az ügyvédhez került a NB III-as Eger SE. Eger focicsapata 2018-ig Leisztinger Tamás érdekeltsége volt.

Új stadionja is lehet Egernek, bár a Szentmarjay Tibor stadion tervezésére és kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárást eredménytelennek minősítették a február 22-én megjelent Közbeszerzési Értesítőben.

Mészáros Lőrinc egy másik ügyvédje, Vörös József pedig szintén január közepén a salgótarjáni csapatot szerezte meg, ami az Egerhez hasonlóan az NB III Keleti csoportjában játszik. Az SBTC Sport Kft.-nek 2018 nyaráig szintén a Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartozó, a DVTK-t is üzemeltető Borsodsport Invest Kft. volt a többségi tulajdonosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik