Sport

A meccs előtt lopta meg az ellenfelét, rögtön kirúgták

Egészen érthetetlen ügybe keveredett Jordan Murray. A Dinamo Riga most már korábbi jégkorongozója az Avangard Omszk elleni KHL-mérkőzés napján órákkal korában a csarnokba ment, benézett a rivális öltözőjébe

és ellopta Ilja Kovalcsuk ütőjét.

Kapcsolódó
Kellemetlen helyzetbe hozták Szijjártót, háborognak a fehérvári drukkerek
Egy mezt kapott ajándékba, csakhogy szerepelt rajta egy szám is.

Senki sem tudja, mi vitte rá a 28 éves kanadai hokist erre. Lehet, hogy fogadott a csapattársakkal, és az sem kizárt, hogy csodálja Kovalcsukot, aki anno 1/1-es választás volt az NHL-drafton, a liga történetének egyik legjobb orosz játékosa és volt olimpiai valamint világbajnok is, Murray pedig ereklyét akart tőle szerezni.

Akárhogy is, Ilja Kovalcsuk jelezte, hogy hiányzik az ütője, visszanézték a videofelvételeket, ekkor bukott le Murray, akit azonnal kirúgott a Dinamo Riga. A védőnek elég komoly AHL-es múltja van, ez az NHL előszobája, ahol 174 meccset játszott. A lett csapatban tizenegy mérkőzésen hét pontot szerzett.

Bár sokan féltették, hogy egy ilyen butaság miatt kettétörhet a karrierje, de a svéd élvonalban szereplő HV71 leigazolta őt február elsején, ráadásul rögtön másfél éves szerződést írt alá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik