Sport lineup

Nekiesett a kapusának, előbb arcon ütötték, aztán szabadlistára is tették

Bruce Bennett/Getty Images
Bruce Bennett/Getty Images

Átadólistára került a New York Rangers jégkorongozója, Tony DeAngelo, miután összeverekedett saját csapattársaival az öltözőfolyosón, írják az NHL megbízható forrásai.

A konfliktus forrása a Pittsburgh Penguins elleni mérkőzés hosszabbítása volt, 4-4 után nem értette meg egymást DeAngelo és a csapat kapusa, Alekszandr Georgijev. A korong így átkerült a pingvinekhez, Sidney Crosby pedig az akció végén betalált.

A beszámolók szerint lefújás után az orosz-bolgár kapus és a hátvéd összeszólalkozott az öltözőfolyosón, aminek az lett a vége, hogy egymásnak ugrottak. Annyira elszabadult a pokol a folyosón, hogy Chris Kreider másodkapitány úgy vetett véget a történetnek, hogy DeAngelót arcon ütötte.

A Rangers nem kívánta kommentálni a média értesüléseit, csak annyit jegyzett meg, hogy a klub számára legjobb döntést hozták meg, amely az volt, hogy szabadlistára tették DeAngelót. A hátvédnek kétéves, idényenként 4,8 millió dolláros szerződése van, és most bármelyik csapat lecsaphat rá. Ha nem talál magának csapatot, akkor a tartalékok közé kerül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik