Sport

Másfél éves kihagyás után győzelemmel tért vissza Mészáros Anett

judoinfo.hu
judoinfo.hu

Az Európa-bajnok és világbajnoki ezüstérmes Mészáros Anett (képen középen) az Ungvári Miklós Ceglédi Judo Központban rendezett cselgáncs Magyar Kupán lépett újra tatamira, és mindhárom mérkőzését ipponnal nyerve diadalmaskodott a 78 kilogrammos súlycsoportban.

Kapcsolódó
Az egész világ lehidal a Lionel Messi szerződésében szereplő összegtől
A spanyol lap, az El Mundo azt állítja, száz százalékig biztos benne, hogy az argentin labdarúgó szerződése, amit vasárnap nyilvánosságra hoztak, valódi.

A judoinfo.hu szaklap beszámolója szerint a tokiói olimpiára készülők vagy kvótára pályázók közül kevesen vállalták a megméretést, de aki jelen volt, meg is nyerte kategóriájának a küzdelmeit. Győzött a világbajnoki ezüstérmes Tóth Krisztián (90 kg, MTK Budapest), a dohai Mesterek Tornáján ötödik Pupp Réka (52 kg, Atomerőmű SE), a sérüléséből felépülő ifjúsági olimpiai bajnok Gercsák Szabina (70 kg, DVTK) és a junior Európa-bajnok Szigetvári Mercédesz (+78 kg, Mogyi-Bajai JC) is.

Az egyesületek pontversenyét, s ezzel együtt a Magyar Kupát 2020 legeredményesebb klubja, a BHSE nyerte (2 arany, 1 ezüst, 4 bronz), a képzeletbeli dobogón megelőzve az MTK Budapest (2, 1, 2) és a Ceglédi VSE (1, 2, 2) csapatát. Az aranyérmeken tizennégy klub osztozott az esztendő első hazai viadalán, ahol 46 egyesület 177 dzsúdósa lépett tatamira.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik