Sport

„Dühből, otrombán” ment neki az Eger a Vasasnak

A vlv.hu szúrta ki, hogy a 8:6-os vendéggyőzelemmel végződő szombati bajnokit követően az Eger és a Vasas vezető tisztségviselői egy elmaradt kézfogás miatt akasztottak bajuszt. Elsőként Vad Lajos, az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője szólt be kollégéjának, Petrovai Márton a mérkőzést követőe sajtótájékoztatón.

Az 55 éves szakember azt nehezményezte, hogy kollégája nem gratulált a meccs után. „Nem tudom, lehet, hogy itt Egerben így kell gondolkozni, fiatal kollégámnak javaslom, hogy változtasson ezen a hozzáálláson” – fogalmazott.

Petrovai azon nyomban elnézést kérve arra hivatkozott, hogy „Amikor a csapatomtól mentem oda, akkor már Lajos bácsi nem volt ott.”

„Nyugi, mesterke” – húsz éve kezdődött a magyar vízilabda eddigi utolsó aranykora
24 év után, Sydneyben, Kemény Dénes vezetésével lett ismét olimpiai bajnok a magyar férfiválogatott.

Az ember azt hinné, úriemberek közt ennyi elég, le is rendezték a témát, de valamiért az egri klub nem állt meg itt. Hol máshol a facebook-oldalán folytatta, ahol megjelentetett egy közleményt. Ebben lényegként azt írák, Vad Lajos „Nagyképűen, pökhendien megjegyezte, hogy illik gratulálni a győztes csapat edzőjének.

„Ez természetesen így szokás! Csakhogy amennyiben Vad Lajos a mérkőzés végét jelentő sípszót követően

nem sietett volna megszegni az egri Bitskey Aladár Uszoda házirendjét, ami szerint az uszoda egész területén tilos a dohányzás, akkor lett volna módja fogadni Petrovai Márton gratulációját!”

– szúrták még hozzá.

A közösségi oldalon megjelent közlemény alatt a Vasas SC kommunikációs vezetője azonnal reagált. Jenkei Dániel azt írta: „Hát mégis hol kellene véleményt nyilvánítania, ha nem a sajtótájékoztatón? Tűzzön egy cetlit a hazai vezetőedző kocsijának a szélvédőjére?

Maga konfliktus ettől még alapulhat félreértésen, és egyébként a videón a vezetőedzőtök reakciója is korrekt, de az hogy utána az Eger hivatalos oldala odaszúr egy ilyen “közleményt” dühből, otrombán személyeskedve a dohányzás kapcsán, mégis azt mutatja, hogy annyira nem akaródzott gratulálnotok ma a győztesnek…”

kiemelt kép: vlv.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik