Sport koronavírus

Westbrook óriási borravalót adott a hotel alkalmazottjainak

Sajtóértesülések szerint nyolcezer dollár (mintegy 2,5 millió forint) borravalóval köszönte meg a szállodai alkalmazottak munkáját Russell Westbrook, a Houston Rockets kosársztárja, írta az MTI.

A 31 éves kosaras az összeggel kapcsolatos információt nem erősítette meg, de kedden azt nyilatkozta, tökéletes ellátásban részesültek, amíg a Disney World szórakoztató központ területén kialakított, úgynevezett buborékban tartózkodtak, hogy lejátsszák meccseiket.

Idejüket és energiájukat sem kímélték, hogy a lehető legmagasabb szinten végezzék el a munkájukat. Ez helyes volt a részükről, és a magam részéről én is szeretek helyesen cselekedni

– jelentette ki Westbrook.

Az NBA idényét a koronavírus-járvány miatt fejezték be a floridai Disney World területén, ahol el is szállásolták a csapatokat. A döntő párharc még zajlik a Los Angeles Lakers és a Miami Heat között, Westbrook és a Houston pedig nagyjából két hónapot töltött el a buborékban.

Az amerikai profi sztárok nem először jótékonykodtak: májusban a 24.hu is beszámolt arról, hogy Andre Drummond, a Cleveland Cavaliers kosarasa ezer dollár borravalót adott egy a floridai étterem pincérnőjének.

Előtte, ugyancsak egy floridai étteremben az egykori NFL-játékos, Chad Johnson hagyott ott hasonlóképpen 1000 dollárt.

Kiemelt fotó: Jesse D. Garrabrant / NBAE / Getty Images / Getty Images via AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik