Sport lineup

Poén vagy szemétség, hogy átverte az ellenfelet az év edzője?

Életben maradt a címvédő Toronto Raptors az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság rájátszásában, miután csütörtök hajnalban kétszeri hosszabbítást követően legyőzte a Boston Celticset. Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc így 3-3-ra áll, a hetedik meccs dönti el, hogy ki lesz a keleti főcsoportdöntőben a Miami Heat ellenfele.

Bár szólhatnának a hírek Kyle Lowry 33 pontos estéjéről, a találkozó kapcsán mégis azzal van tele a sajtó, hogy mit csinált az év edzőjének választott Nick Nurse. A Toronto oldalvonal mellett általában elég aktív trénere

a negyedik negyed utolsó percében, 98-98-as állásnál állt be a pálya sarkához, márpedig teljesen úgy tűnt, mintha várná a passzt, a celticses Jayson Tatum be is nézte ezt.

Bár nem lett egyből a Raptorsé a labda, de feldobással folytatódott a játék, amit viszont a Toronto nyert meg. Tatum nem hibáztatta Nurse-t a meccs után, azt mondta, észlelnie kellett volna, hogy nem a csapattársához passzolt. Jaylen Brown más véleményen volt szintén bostoni oldalról:

A felnőtt embereknek uralkodniuk kellene magukon, különösen az edzői stáb tagjainak.

NBA-rájátszás, második forduló

Keleti főcsoport:
Boston Celtics-Toronto Raptors 122-125, kétszeri hosszabbítás után
A párharc állása: 3-3
Nyugati főcsoport:
Denver Nuggets-Los Angeles Clippers 85-96
Az állás: 3-1 a Los Angeles Clippers javára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik