Sport lineup

Úgy beverte a fejét egy NBA-játékos, hogy dőlt belőle a vér

Véres jelenet borzolta a kedélyeket vasárnap az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának első fordulójából. A Boston Celtics 80-77-re vezetett a harmadik negyedben a Philadelphia 76ers ellen, amikor Tobias Harris borzasztóan ért földet egy esésnél, teljes lendülettel verte bele a fejét a parkettába. Ugyan pár másodpercig folytatódott a játék, de a mozdulatlan kosaras láttán megállították a játékot.

Szerencsére Harrist sikerült talpra állítani, saját lábán hagyta el a pályát, pedig úgy felszakadt a szemöldöke, hogy dőlt a fejéből a vér, de a jelek szerint a lehetőségekhez képest jól megúszta az esetet. Lesz ideje pihenni a pórul járt kosárlabdázónak, mivel a Celtics 110-106-ra nyert és négy győzelemmel, vereség nélkül jutott tovább. Szintén söpréssel lépett tovább a címvédő Toronto Raptors is a Brooklyn Nets elleni sikerével.

A liga 2019/20-as szezonja a floridai Disney World szórakoztatóközpontban fejeződik be zárt kapuk mögött, teljes elszigeteltségben, egy úgynevezett “buborékban”.

Eredmények – NBA, rájátszás, negyeddöntők

Keleti főcsoport:
Brooklyn Nets-Toronto Raptors 122-150
A párharc végeredménye: 0-4

Philadelphia 76ers-Boston Celtics 106-110
A végeredmény: 0-4

Nyugati főcsoport:
Utah Jazz-Denver Nuggets 129-127
Az állás: a Utah vezet 3-1-re

Dallas Mavericks-Los Angeles Clippers 135-133, hosszabbítás után
Az állás: 2-2

Kiemelt kép: Kim Klement-Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik