Sport

Conor McGregor olyat posztolt, amitől sokaknak beindult a fantáziája

Az ír ketrecharcos karrierje során június elején már harmadszor jelentette be a visszavonulását. Először 2016-ban, majd 2019-ben közölte, hogy vége. Ezek után érthető módon sokan kétkedve fogadták a hírt. A szakértői vélemények szerint Conor McGregor a nyárelőn ezúttal is csak azért búcsúzott el, mert így akar magának jobb szerződést kialkudni a UFC-nél.

Nos, meglehet, a szakiknak igazuk lesz, mert a 32 éves sztár, aki eddig 26 mérkőzéséből 22-t megnyert a ketrecben, ráadásul 19-et kiütéssel, alig két hónappal később elég sejtelmeset posztolt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

4 years ago today! Backstage waiting to go out for one of the biggest bouts of my fighting life! McGregor/Diaz II 🧨 Wow! Maybe there is more…

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés, Aug 20., 2020, időpont: 2:34 (PDT időzóna szerint)

Az ír első kétmondatával a négy évvel ezelőtt, 2016. augusztus 20-án Nate Diaz ellen vívott és eléggé kiegyenlített küzdelemben megnyert UFC-gálájára utalt. A történet úgy teljes, ha tudjuk, e meccs csak azért jött létre, mert 2016. márciusában az amerikai ketrecharcos beugróként meglepetésre elkalapálta az írt. Ez volt McGregor pályafutása első veresége, amely után 2016 áprilisában jelentette be először, hogy befejezi. Később kiderült akkor is csak azért, hogy a Diaz elleni nyári visszavágóért folyó tárgyalásoknál jobb helyzetből helyzetből induljon, avagy nagyobb gázsiért bunyózhasson.

Azóta nem meccseltek a felek egymással, azaz döntetlen az McGregor-Diaz meccs állása. Ezért is sejtelmes az ír bejegyzésének harmadik mondata:

Talán több is van…

Kiemelt kép: Steve Marcus/Getty Images/AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik