Sport

Kiderült, mikor temetik Borsos Olivért

Augusztus 13-án csütörtök, délután 14 órakor búcsúztatják a 29 évesen elhunyt Borsos Olivért a Farkasréti temető központi ravatalozójában. A család azt írja közleményében, hogy mindenkit várnak, aki szerette, tisztelte Borsos Olivért.

A 29 éves férfi Gaál Cecília és Szendrei Dániel – a pillanatnyilag legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, Balázs Attila edzője – esküvőjén vett rész Tihanyban, és a lagzi után súlyos balesetet szenvedett.

Úgy tudjuk, Borsos – aki teniszezett, később sportpszichológusként dolgozott az érdi női kézilabdázók mellett, és a Budai Tenisz Centrum sportigazgatója is volt, valamint tagja volt Balázs stábjának –, megpróbált felmászni szállásuk első emeleti szobájába, mivel barátnőjével a kulcsot a lagzi helyszínen felejtette, ám lezuhant.

A Nemzeti Sport azt írta, fejsérülést szenvedett és csigolyája is törött, egy budapesti kórházban ápolták, de már nem tudtak segíteni rajta.

Borsos Olivér a korábbi 182-szeres válogatott kézilabdázó, Borsos Attila, valamint a szintén egykori kéziválogatott Szabó Edina fia volt.

Kiemelt kép: Facebook.com/huntennis

Ajánlott videó

Olvasói sztorik