Sport

„Mi van, ha Tyson visszatér, és a ringben hal meg?”

Többször is írtunk az utóbbi hetekben Mike Tysonról, a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok ugyanis fejébe vette, hogy 53 évesen visszatér a ringbe.

Mike Tyson azt mondja, nem fogjuk elhinni, kikkel fog bunyózni
Hamarosan jön a nagy bejelentés, azt ígéri.

Tény, a balhéiról is elhíresült bunyós még mindig félelmetesen gyors, de nem mindenki tartja jó ötletnek, hogy Tyson újra éles meccseket akar vívni.

A britek nehézsúlyú bokszolója, Dilian Whyte (28 mérkőzésből 27 győzelem, 1 vereség) például hülyeségnek titulálta, hogy a WBC nevű szervezet elnöke, Mauricio Sulaiman a közelmúltban azt nyilatkozta, nem elképzelhetetlen, hogy Mike Tyson és Tyson Fury összecsapnak.

Mi van, ha visszatér, és a ringben hal meg? Akkor mi fog történni? Már így is elég sok támadás éri a sportágat, nincs szükség újabb ügyekre. Lehet, hogy még mindig megvan benne az erő, hogy padlóra küldjön néhány ellenfelet, de ebben a korban már nem mindent képes a test megcsinálni, amit az agyával és a szemével megtervez az ember. Tyson egy élő legenda, és lehet, azt érzi, hogy ki kell próbálnia, mire képes, de van arra jobb módszer is annál, mint fiatal és motivált bokszolókkal bunyózni. Leginkább azért aggódom, mert benne van a pakliban, hogy komolyan megsérül

nyilatkozta Whyte.

Kiemelt kép: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / Ritzau Scanpix via AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik