Sport lineup

A pókerparti után azzal fenyegetőzött az NFL-játékos, hogy megöl mindenkit

Mi is beszámoltunk róla, hogy letartóztatták az NFL-játékost, Cody Latimert, aki úgy zárt le egy vitás esetet, hogy előkapta, majd használta a fegyverét.

A TMZ Sports nevű oldal úgy tudja, Latimer egy pókerpartin húzta fel magát, és azzal fenyegetőzött, hogy megöl mindenkit. Latimer egy barátja, Roderick English házában kártyázott, amikor egy játékossal összekaptak.

A feleket végül English nyugtatta le, majd megkért mindenkit, hogy távozzanak. Latimer viszont annyira nem nyugodott le, és félórával később visszatért English házához, de már fegyverrel, és azt mondta, van két tárnyi tölténye, amit Englishnek és a barátnőjének tartogat.

Az amerikaifutballista végül két lövést adott le, mindkettő English közelében csapódott a falba, majd a felek ezután dulakodni kezdtek, és Latimer a fegyverével fejen vágta az ismerősét, akinek felszakadt a fejbőre.

Végül English barátnője hívta a rendőröket, akik letartóztatták Latimert, akit többek között testi sértéssel és tiltott fegyverhasználattal vádolnak.

A játékos ügyvédje azt nyilatkozta, a mostani ügynek komoly előzménye van, ami annyira provokatív, hogy el sem lehet képzelni. Latimer korábban a Denverben és a New York Giantsben szerepelt elkapóként, az előző idényben pedig a Washington játékosa volt.

Kiemelt kép: Sarah Stier / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik