Sport lineup

„Bárki is lesz a bajnok, senki sem fogja tisztelni”

A koronavírus-járvány miatt az NBA-ben sem játszanak meccseket két hónapja, és egyelőre csak tervek vannak arra vonatkozóan, hogyan lehetne befejezni a szezont. Ami biztos, hogy ha vissza is tér a világ legerősebb kosárlabda-bajnoksága, a lelátók üresek lesznek és az sem kizárt, hogy két semleges helyszínen, Las Vegasban és Orlandóban játsszák majd le a fennmaradó meccseket. Az még nincs eldöntve, hogy megpróbálják befejezni az alapszakaszt, vagy egyből a rájátszás kezdődne el.

Ha Shaquille O’Nealen múlna, akkor bizony hagynák az egészet.

Minden idők egyik legdominánsabb centere, a négyszeres bajnok O’Neal a For The Winnek nyilatkozott és azt mondta, az lenne felelős döntés, ha szépen lezárnák az idényt, mindenki a családjával lenne, majd amikor a járvány elvonult, akkor felkészülten, kipihenten el lehet kezdeni a következő idényt.

Bárki is nyer, a neve mellett lesz majd egy csillagocska. Senki sem fogja tisztelni a bajnokot. Úgyhogy dobni kéne az egészet. Aggódjunk a szurkolók és a játékosok egészségéért. Aztán majd visszatérünk.

Az NBA-csapatokra még 15-19 mérkőzés várna az alapszakaszból, míg a rájátszásban – már amikor nincs világjárvány – négy győzelemig tartó párharcok vannak.

Agyonlőtték a 18 éves tehetséget, Shaquille O'Neal fizeti a temetést
Megrázta a hír, igyekszik segíteni a családnak.

Kiemelt kép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik