Sport lineup

A megcsalt feleség pisztollyal fenyegette a Ravens játékosát

Őrült kalamajkába keveredett Earl Thomas, a Baltimore Ravens 31 éves amerikaifutball-játékosa, aki egy félrelépés következtében váratlanul a feldúlt feleségével és egy pisztolycsővel nézhetett farkasszemet.

Thomas feleségét a múlt hónapban tartóztatták le Austinban. A rendőrség szerint Nina Thomas nyomon követte férjét a Snapchat segítségével, és a közeli Airbnb-házban bukkant rá, amint az öccsével és két idegen nővel az ágyban hancúrozott.

A magával vitt fegyvert a sportoló fejéhez tartotta (állítólag előzőleg kivette belőle a tárat), az esetet az egyik nő mobiltelefonnal fel is vette.

Miután valaki értesítette a hatóságokat, a rendőrök hajnali 3.41-kor arra érkeztek a helyszínre, hogy a feleség késsel és pisztollyal a kezében üldözi férjét.

A Baltimore Ravens játékosa Instagram-üzenetben jelezte, tud arról, hogy hamarosan nyilvánosságra kerülnek a részletek, de nem ilyen születésnapra vágyott (Thomas május 7-én töltötte be 31. életévét).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Earl Thomas III (@earl) által megosztott bejegyzés, Máj 6., 2020, időpont: 7:32 (PDT időzóna szerint)

Ilyen dolgok néha megtörténnek. Megpróbáljuk a lehető legjobb életet élni, de néha nem minden megy a terveknek megfelelően. Csak imádkozzatok értünk

– nyilatkozta az amerikaifutball-játékos a TMZ-nek.

Earl és Nina Thomas 2016 óta házasok, három gyermekük van.

Kiemelt fotó: Alika Jenner/Getty Images/AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik