Sport

Kiderül, melyik magyar sportoló a karantén királya

Május 2-án Karanténkirály címmel indít új, 15 részes műsort a Sport TV, amelyben 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng majd, a döntő pedig június 20-án lesz. De miről is szól majd a műsor?

A feladatok között elméleti és gyakorlati tudást igénylő megmérettetések is lesznek, és mindenkinek elő kell állnia egy olyan különleges, egyedi produkcióval, amit az ország egyik legnépszerűbb színésze, Scherer Péter pontoz majd. Az is előfordul majd, hogy random sportcsapat szurkolójának kell beöltözni az otthoni ruhatárból, vagy hogy 10 állításból kell felismerni a saját sportága egyik neves szereplőjét – olvasható a csatorna közleményében.

A mezőnyben lesznek kézilabdázók (Fodor Csenge, Klivinyi Kinga, Császár Gábor, Lékai Máté és Ligetvári Patrik), kosárlabdázók (Dávid Kornél és Németh István), labdarúgók (Bogdán Ádám, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Sallai Roland és Vida Máté), jégkorongozók (Kangyal Balázs és Szuper Levente) és amerikaifocisták (Bencsics Márk és Kovács Sándor) is.

Az első adásban, szombaton 19:45-től a Sport1-en a magyar kézilabda-válogatott és Telekom Veszprém két játékosa, Lékai Máté és Ligetvári Patrik lesz főszerepben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik