Sport koronavírus

Veszprémi háza miatt aggódik a klasszis dán átlövő

Nikolaj Markussennek nem volt ideje és lehetősége Magyarországra látogatnia, így nem tudja, hogyan oldódik meg a lakáskérdése.

A Telekom-Veszprém férfi kézilabdacsapata február közepén jelentette be, hogy két évre szóló megállapodást kötött a Bjerringbro-Silkeborg 31 éves, világ- és Európa-bajnok balátlövőjével.

Markussen úgy tervezete, hogy egy tavaszi szabad hétvégén elutazik a magyar városba, hogy házat keressen, de ezt a világjárvány okozta helyzet megakadályozta.

Nagyon bizonytalan minden, különösen így, hogy nem utazhattam el Magyarországra. Nem tudom, hol élek majd. Online pedig nehéz keresgélni, főleg, hogy a magyar nyelvtudásom nem éppen szárnyaló

– idézte a sportolót a Daniasport.hu portál.

A lap felvetette, hogy a koronavírus számos klubnak pénzügyi problémákat okozott. Markussen azt mondta, ő nem kapott olyan híreket, amelyek miatt plusz aggodalomra lenne oka Veszprémben.

„Tudom, hogy a klubnál elfogadták a fizetéscsökkentést, így az nem ér váratlanul. Inkább a bizonytalanság okozta frusztráció a legnagyobb probléma, amikor az ember nem tudja, mikor, mit tud megtenni majd” – tette hozzá.

Kiemelt fotó: handballveszprem.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik