Sport lineup

33 millió dollárt keresne egy év alatt, de a kisujját sem mozdítja, míg nem kap új szerződést

Dak Prescott a Dallas Cowboys egyetlen csapatprogramján sem vesz részt a teljes holtszezonban, ha nem kap új szerződést a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő klubtól, írja az MTI. Az irányító korábbi szerződése ugyan lejárt, de csapata élt azzal a lehetőséggel, hogy egy évre megtartsa.

Prescott az úgynevezett franchise taggel 33 millió dollárt keresne a következő idényben, azonban ő hosszútávú szerződést szeretne, amelyről július 15-ig van idejük megállapodni a feleknek, különben az egyéves szerződés lép életbe.

A Dallas Cowboyshoz új vezetőedző érkezett a Green Bay Packers együttesével Super Bowl-győztes Mike McCarthy személyében, vele hétfőn kezdi meg a felkészülést a csapat. A koronavírus-járvány miatt személyes találkozók nem engedélyezettek, így csak online készül majd a Cowboys, de Prescott ezeken a foglalkozásokon nem vesz részt.

A 26 éves játékos négy éve játszik az NFL-ben, kétszer játszhatott a Pro Bowlon, tavaly karrierje legjobb statisztikáit érte el 4902 passzol yarddal és 30 passzolt touchdownnal.

Kiemelt kép: Richard Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik