Sport koronavírus

A röpisek is azt mondták, itt a szezon vége

A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnöksége csütörtökön befejezetté nyilvánította a 2019/20-as szezon hazai bajnoki és kupasorozatait.

Az MRSZ honlapján megjelent közlemény kiemeli, hogy a magyar kormány által határozatlan időre meghosszabbított kijárási korlátozás miatt „a bajnokságok folytatására meghatározatlan ideig kormányzati intézkedések és sportszakmai indokok alapján nem kerülhet sor”, így az elnökség a teljes felnőtt és az U15-ös korosztályig az összes utánpótlás teremröplabda-bajnokságot befejezetté nyilvánítja.

A döntés részeként a közlemény kijelentette, hogy a bajnokságokban nem kerülnek kiosztásra helyezések. A nemzetközi kupaindulásról az érintett klubok bevonásával, az idei és a tavalyi bajnoki, és kupaeredmények figyelembevételével döntenek.

Nyitókép: Horváth Kristóf, a Fino Kaposvár (b) és Blázsovics Péter, a Kazincbarcika játékosa (j) a férfi röplabda Magyar Kupa 3. helyéért játszott Vegyész RC Kazincbarcika – Fino Kaposvár mérkőzésen Kecskeméten 2020. február 28-án. Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik