Sport koronavírus

Idén nem látjuk Federert füvön varázsolni

A wimbledoni tenisztorna koronavírus-járvány miatti törlése után egy nappal az ATP és a WTA a teljes füves pályás szezont kihúzta a versenynaptárból,

így leghamarabb július 13-tól folytatódhat a nemzetközi teniszidény, írja az MTI. A férfitornákat szervező ATP, illetve a női sorozatot lebonyolító WTA honlapjának csütörtöki tájékoztatása szerint a férfiak biztosan nem lépnek pályára júniusban ‘s-Hertogenbosch-ban, Stuttgartban, a londoni Queen’s Clubban, Halléban, Mallorcán és Eastbourne-ben, míg a nők nem gyűjthetnek pontokat ‘s-Hertogenbosch-ban, Nottinghamben, Birminghamben, Berlinben, Eastbourne-ben és Bad Homburgban.

Fucsovics: A nagy szerencsétlenségben volt egy kis szerencsém
Már máshogy áll a teniszidény felfüggesztéséhez.

A tokiói olimpia jövő nyárra halasztása után a Világjátékok szervezői bejelentették: az eredetileg 2021. július 15. és 25. között kitűzött eseményt egy évvel elhalasztják, és 2022. július 7. és 17. között rendezik meg az egyesült államokbeli Birminghamben. Az eseményen 33 sportág nem olimpiai számai képviselői szerepelnek, több mint 100 országból összesen mintegy 3600 sportoló vesz részt a megméretésen.

Kiemelt kép: Atsushi Taketazu / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik