Sport koronavírus

Conor McGregor keményebb módszert alkalmazna

Pénteken Írország kormánya azt kérte a lakosságtól, hogy a vásárlást leszámítva maradjanak otthon két hétig, kivéve azokat, akiknek alapvető fontosságú a munkája. Conor McGregor szerint azonban ez kevés. A több mint kilencmillió követővel rendelkező közösségi oldalán ezért közzétett egy videót, amelyben újabb, szigorúbb intézkedéseket sürget.

Az UFC-bajnok arra sürgeti az ír kormányt, hogy használják ki védelmi erőket és vesse be a katonaságot annak érdekében, hogy az emberek tényleg otthon maradjanak a koronavírus járvány alatt.

„A repülőtereinknek is le kell zárni és csak azokat a gépeknek szabad leszállási engedélyt adni, amelyek alapvető orvosi felszerelést hoznak, vagy egészségügyi személyzetet szállítanak. Azok az írek, akik jelenleg külföldön tartózkodnak, maradjanak ott, ahol vannak, mert azzal, hogy nem jönnek haza, hihetetlen sokat segítenek a hazának” – fogalmazott McGregor.

Conor McGregor óriási összegű beruházással segíti a kórházakat
A nagyszájú ketrecharcos ezúttal nagylelkűségével került előtérbe.

Az ír bunyós korábban is aktívan részt vállalt a koronavírus elleni küzdelemben. Három napja azzal került be a hírekbe, hogy egymillió euró értékű orvosi felszereléssel ajánlott fel a Leinster régióbeli kórházaknak.

A hét elején McGregor kijelentette, hogy 1 millió eurót adományoz az ír kórházaknak a Covid-19 elleni küzdelem támogatására.

(Kiemelt kép: Steve Marcus/Getty Images/AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik