Sport koronavírus

Bolgár-magyar: a Wizz Air törli a szurkoló járatait

A Wizz Air kedden bejelentette, hogy törli a bolgár hatóságok döntése nyomán zárkapussá tett Bulgária-Magyarország EB pótselejtezőre meghirdetett szurkolói járatait, írja közleményében a cég.

A légitársaság törli a március 26-án Budapestről, illetve Debrecenből Szófiába induló járatait. Az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatják.

Mint írják, a jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának WIZZ számlára való jóváírása között. Az érintett utasok, az e-mailben kapott linkre kattintva a Wizz Air online önkiszolgáló felületén egy pár kattintással választhatnak a felajánlott lehetőségek közül.

Felhívjuk tisztelt utasaink figyelmét, hogy a légitársaság csak azokat az utasokat tudja értesíteni, akik a wizzair.com honlapon, vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalták le jegyüket. Kérjük, hogy azok az utasok, akik utazási irodán, vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódhassanak a lehetőségeikről

– tették hozzá.

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik