Sport koronavírus

Koronavírus-riadó után újra vízbe szállt az egri pólócsapat

Az Eger és az OSC is magabiztosan nyert vendégként a férfi vízilabda ob I alapszakaszának csütörtöki játéknapján, a 13. fordulóból elhalasztott mérkőzéseken.

Kiborultak az Olaszországban járt egri pólósok, akiket összemostak a koronavírussal
Szécsi Zoltán abban bízik, sikerült elejét venni a népi butaságnak.

A mérkőzéseket azért nem játszották le a kiírt időpontban, mert az Eger az észak-olaszországi Bresciában játszott Eurokupa-meccset, az OSC pedig Veronában szállt vízbe a Pro Recco ellen a Bajnokok Ligájában, így fennállt a koronavírus-fertőzés veszélye.

Egerben még a Bitskey Aladár Uszodát is bezárták, így a játékosok víz helyett szárazföldi edzésekre (kültéri edzőpark, futball, konditerem) kényszerültek. Ez nem nagyon látszott meg a csütörtöki bajnokin, ahol a Honvéd otthonában győzött 11-6-ra.

„Tartottam ettől a mérkőzéstől, hiszen az ismert körülmények miatt nem tudtam, hogy mire számíthatok. A csapat megoldotta a feladatot, a végén kinyílt az olló és magabiztosan nyertünk. Külön ki kell emelnem Kardos Gergely teljesítményét, mert az edzés hiány a kapusokat viseli meg a legjobban. Ezt megcáfolta, hiszen büntetőt hárított, illetve a kulcspillanatokban remekül helytállt” – nyilatkozta a klub honlapján Dabrowski Norbert, az Eger edzője.

Férfi ob I

B csoport, a 13. fordulóból elhalasztott mérkőzések:
Budapesti Honvéd SE – ZF-Eger 6-11 (2-2, 1-3, 1-1, 2-5)
BVSC-Zugló – A-Híd OSC Újbuda 9-15 (1-3, 3-4, 3-3, 2-5)

Kiemelt fotó: egrivizilabda.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik