Sport

„Isten tudta, hogy nem lehetnek ezen a földön egymás nélkül”

Az Instagramon, majd a Staples Centerben rendezett emlékünnepségen is megszólalt Vanessa Bryant, aki férje, Kobe, és lánya, Gigi tragikus helikopter-balesete óta először nyilvánult meg.

„Az agyam nem hajlandó elfogadni, hogy mind Kobe, mind Gigi eltávoztak. Nem tudom feldolgozni mindkettőt egyszerre. Ha bele is törődöm, hogy Kobe nincs többé, azt nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy Gigi sohasem tér vissza hozzám” – nyilatkozta Vanessa Bryant az Instagramon.

Miért ébredjek fel másnap, amikor a lányom nem kapja meg ezt a lehetőséget? De erősnek kell lennem, hiszen itt van a többi gyermekem.

Hétfő este a Los Angeles Lakers otthonában, a Staples Centerben Kobe Bryant-emléknapot tartottak, ott a feketébe öltözött Vanessa Bryant könnyek között beszélt szeretteinek elvesztéséről.

„Gianna elképesztően kedves és szelíd lélek volt, az egyik legjobb barátom. Imádtam, ahogy felnézett rám, miközben megölel. Kobét heves emberként ismerték a kosárlabdapályán, de ő a lelki társam volt, az én édes férjem és gyönyörű gyermekeink édesapja” – mondta az özvegy, akivel kapcsolatban a Los Angeles Times azt írta, a baleset után beperelte helikopter tulajdonosát.

„Isten tudta, hogy nem lehetnek ezen a földön egymás nélkül. Haza kellett vinnie őket, hogy együtt legyenek. Babe, te vigyázol Gigire. És itt van nekem Natalia, Bianca és Coco. Még mindig a legjobb csapat vagyunk.”

Szeretünk benneteket és hiányoztok. Nyugodjatok békében, és szórakozzatok jól a mennyben, amíg egy nap újra nem találkozunk.

A 20 ezer megemlékező között feltűnt a Bryant korábbi csapattársai közül Derek Fisher és Lamar Odom, egykori edzője, Phil Jackson, a Lakers korábbi csillaga, Magic Johnson és az NBA 86 éves legendája, Bill Russell is.

Kiemelt fotó: Kevork Djansezian/Getty Images/AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik