Sport

Még első szezonját sem fejezte be a szegedi szélső, már hosszabbított is

Kissé szokatlan módon hosszabbított szerződést a Mol-Pick Szeged jobbszélsője, Bogdan Radivojevics. A szerb kézilabdázó 2019-ben szerződött ugyanis a magyar csapatba és eredetileg 2021-ig szólt a megállapodása a klubbal, de annyira meg van elégedve első szezonjával az egyesület, hogy máris hosszabbított vele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MOL-PICK SZEGED Handball Team (@pickhandball) által megosztott bejegyzés, Febr 7., 2020, időpont: 1:00 (PST időzóna szerint)

A 26 éves jobbszélső első NB I-es idényében 13 meccsen 59 gólt szerzett, a BL-ben tízszer kapott lehetőséget és 54 gólt dobott. A számok alapján talán nem is olyan meglepő, hogy hosszabbítottak vele a szegediek.

Remek őszi teljesítménnyel rukkolt elő, a közönség gyorsan megszerette, éppen ezért ajánlottunk neki egy hosszabb távú együttműködést, mert csapatunk egyik meghatározó személyisége

– érvelt a csapat honlapján Kósa Gábor ügyvezető a hosszabbítás mellett.

Radivojevics korábban a Flensburg játékosaként Bajnokok Ligáját is nyert, komoly tapasztalattal rendelkező játékos, 2023-ig érvényes szerződése pedig valóban azt sugallja, rá épülhet a Szeged szélsőjátéka a következő években.

Kiemelt kép: Markus Tobisch/SEPA.Media /Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik