Sport lineup

„Apu, nem megyünk sehova!” – Tom Brady nem vonul vissza

Miközben a világ vasárnap a Super Bowlra figyelt, amelyet végül a Kansas City Chiefs megnyert a San Francisco 49ers ellen, az NFL.ben akadt még egy ügy, amely nem hagyta nyugodni az embereket.

A sírból jött vissza, a Kansas City nyerte a Super Bowlt
A Kansas City Chiefs lett az NFL bajnoka, miután a negyedik negyedben, pár perc alatt három touchdownt szerezve már-már vert helyzetből fordítva

A New England Patriots hatszoros Super Bowl-győztes irányítója, Tom Brady ezúttal nem lehetett ott a pályán, de a mérkőzés előtt pár nappal egy rejtélyes Twitter-poszttal jelentkezett. A fekete-fehér képen az üres játékosfolyosón lévő alak mintha azt szimbolizálta volna, hogy a 42 éves klasszis visszavonul, de kiderült, ez csupán egy reklámfilm részét képezte.

Az egyik legnépszerűbb amerikai streamingszolgáltató, a Hulu reklámját a Super Bowl első negyedében játszották le, ebben úgy tűnt, Brady első mondatai a búcsúról szólnak.

„Azt mondják, hogy minden jó véget ér. Csak a legjobbak tudják, mikor kell elmenni” – mondja, majd rátért arra, hogy itt az ideje elbúcsúzni attól, amit eddig a televízió jelentett, hiszen itt a Hulu.

A klasszis azért a végén üzent:

És én? Én nem megyek sehová!

Brady márciusban szabadügynökké válik, de Robert Kraft, a Patriots tulajdonosa már jelezte, szeretné, hogy Brady visszatérjen 2020-ban. A Super Bowl estéjén elterjedt a hír, hogy bár az Oakland Raiders is megszerezné, a Pats 30 millió dolláros éves fizetést ajánlott neki.

Úgy tűnik, Tom Bradyben még van erő
Valószínűleg nem vonul vissza az NFL csillaga.

A Boston.com szerint Brady elárulta, hogy a reklám még lányát, Viviant is boldogsággal töltötte el.

Azt mondta: »Apu, nem megyünk sehova!«  Annyira cuki volt, kapott is tőlem egy hatalmas ölelést.

 

Kiemelt fotó: Maddie Meyer/Getty Images/AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik