Sport lineup

Kobe Bryant halála: azonosították a baleset többi áldozatát

Vasárnap lezuhant egy helikopter Kaliforniában, a pilóta és nyolc utasa, közte a 41 éves Kobe Bryant és 13 éves lánya, Gianna is életüket vesztették. A CBS cikke kiderült, kik utaztak még kettejükön kívül a gépen, két további gyermek hunyt el a balesetben.

Alyssa Altobelli és Payton Chester Gianna Bryant csapattársai voltak, előbbit mindkét szülője, a baseballedző John illetve Keri Altobelli is elkísérte, míg utóbbival édesanyja, Sarah szállt fel a helikopterre. A gépen volt még a középiskolai kosáredző, Christina Mauser, és a pilóta Ara Zobayan.

Kobe Bryant nem csak beszélt róla, hanem tényleg legenda lett
Kobe Bryant megosztó személyiség volt, de több lett ő egy kiváló kosárlabdázónál: a pályán nyújtott teljesítményével legendává vált, elhivatottságával pedig milliók számára követendő példaként szolgált. Még úgy is, hogy az élete nem volt makulátlan

A baleset a Los Angeles belvárosától mintegy 45 kilométernyire északnyugatra fekvő kaliforniai Calabasas felett történt, okát és körülményeit az amerikai szövetségi légügyi hatóság (FAA) vizsgálja. Egyelőre annyi derült ki, hogy nagy volt a köd, és hogy figyelmeztették a helikopter pilótáját, hogy túl alacsonyan repül.

Kiemelt kép: David McNew/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik