Sport

Megverte feleségét és kiskorú lányát a világbajnok kosaras

48 órára őrizetbe vette a szerb rendőrség az egykori világ- és Európa-bajnok Milan Gurovicot, aki játékosként szerepelt többek között a Crvena zvezda, a Barcelona és a Galatasaray csapataiban is.

A 44 éves kosaras kedden este a belgrádi lakásában fizikailag bántalmazta a feleségét és a tizenhat éves lányát, a szerb sajtó értesülése szerint emiatt előállították, és bűnvádi feljelentést tettek ellene, írta a Szabad Magyar Szó.

A szerb Blic szerint feleségét, Tanját ököllel ütötte fejen, majd miután földre zuhant, tovább verte. Lányuk megpróbált közbeavatkozni, ezért őt is bántalmazta a megvadult apa. A gyermek orrsérüléseket szenvedett, míg a feleség arc- és hasi fájdalmakra panaszkodott. Gurovic elismerte a támadást, de azt mondta, a neje provokálta és leköpte.

Milan Gurovic tagja volt a 2002-ben Indianapolisban világbajnoki aranyérmet szerző jugoszláv válogatottnak, de az Európa-bajnokságokról is van két érme: 1999-ben a dobogó harmadik, két évvel később pedig a legfelső fokára állhatott fel.

Kiemelt fotó: JAVIER SORIANO / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik