Sport

Megvan hol nézhetjük 2020-ban kedvenc kézilabdázóinkat

Nem túlzás azt állítani, hogy 2020-ban a Sport TV-re kapcsol, aki kézilabdára vágyik. A csatorna ugyanis tovább növelte a sportági kínálatát, csütörtöki bejelentése szerint

  • a januári férfi Európa-bajnokság
  • és a decemberi női Európa-bajnokság kizárólagos közvetítési jogát is megszerezte.

A jövő évi férfi kézilabda Európa-bajnokságot január 9-26. között rendezik Ausztriában, Norvégiában és Svédországban. A magyar válogatott Malmöben vívja majd mérkőzéseit, az első csoportkörben Oroszország (január 11.), Dánia (január 13.) és Izland (január 15.) ellen. Szintén skandináv országokban Dániában és Norvégiában zajlik majd a női Eb, ezt is a Sport1, vagy a Sport2 csatornán láthatjuk majd.

A válogatott tornák mellett a női Bajnokok Ligájában (Ferencváros, Győr), a férfi Bajnokok Ligájában szintén (Szeged és Veszprém), a női EHF Kupában (Debrecen, Érd, Siófok) és a férfi EHF Kupában (Tatabánya) érdekelt csapatok meccseit is a Sport TV sugározza 2020-ban.

Labdarúgásban újdonság, hogy a Spanyol Kupa is a Sport TV-re kerül. Mellette az Európa Liga, a Bundesliga, a Német Kupa, a labdarúgó vb- és Eb-selejtezők és válogatott felkészülési meccsek, az Olasz Kupa, az Olasz Szuperkupa, illetve a portugál és török bajnokság lesz a csatornán.

Kiemelt kép: MTI/Bús Csaba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik