Sport lineup

Amerika beleszeretett az NFL legkackiásabb bajszába

A Jacksonville Jaguars hazai pályán 20-7-re nyert csoportriválisa, a Tennessee Titans ellen a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakasza harmadik játékhetének nyitómérkőzésén.

A Jacksonville irányítója, az újonc Gardner Minshew – aki a nyitófordulóban megsérült Nick Foles helyét vette át – 204 passzolt yarddal és két touchdownátadással zárta az estét.

Rajta kívül a hazaiak védelme hozta a meccset, ugyanis Marcus Mariotát, a Titans irányítóját kilenc alkalommal vitték le a földre (sack), a futójátékot pedig kiválóan limitálták, Derrick Henrynek 17 kísérletből mindössze 44 yardot engedélyeztek.

A bajszos, fejpántos Minshew két meccs alatt berobbant az NFL-be, és nemcsak a fizimiskájával hódít, a 40 yard fölötti átadásokból például egyet sem rontott el, 4/4-gyel áll, míg a tavaly sokat szidott irányító, Blake Bortles 4/14-gyel zárt ugyanebben a műfajban.

Miután kiderült, hogy Minshew időnként szinte teljesen meztelenül, csak a szuszpenzort viselve nyújt az öltözőben, az egyik pornóoldal meg is kereste, hogy vállaljon be egy élő közvetítést, ahol a streamhez csatlakozó nézők megnézhetik, hogyan is mutat meztelenül.

A másik irányítónak bezzeg nincsenek ilyen jó napjai, az ESPN statisztikákkal foglalkozó oldala azt írta, Mariotát összesen 18 alkalommal helyezték nyomás alá a Jacksonville védői, ilyenre pedig egyszer sem volt példa pályafutása során.

A Titans azt követően, hogy győzelemmel kezdte a szezont, egymás után másodszor kapott ki, míg a Jacksonville első sikerét aratta az idényben.

Eredmény, NFL 3. játékhét:

Jacksonville Jaguars – Tennessee Titans 20-7

Kiemelt kép: James Gilbert / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik