Sport

Elek Gábor: Borzasztó ezt kimondani, de mi örülhetünk jobban az egy pontnak

30-30-as döntetlennel ért véget a női kézilabda NB I rangadója, az FTC-Debrecen meccs, amelyen a hazaiak az utolsó percben egyenlítettek.

A Fradié volt az utolsó szó, de így is meglepő döntetlen lett a vége
Hatvan gólt hozott a mérkőzés a női kézilabda NB I-ben.

A Fradi edzője, Elek Gábor azt nyilatkozta, sokba kerülhet nekik az elvesztett egy pont, hiszen várhatóan idén is a Győrrel lesz nagy versenyben a csapat a bajnoki aranyért.

Teljesen jogosan vitt el egy pontot a Debrecen, sőt, bár borzasztó ezt kimondani egy hazai mérkőzés után, de mi örülhetünk jobban a döntetlennek. Nagyon sok problémám van, és elsősorban a fejekkel, mi csak a töredékét tudtuk megvalósítani annak, amit szerettünk volna, míg a debreceniek fegyelmezetten kézilabdáztak. Nekem is át kell gondolnom, mit rontottunk el a felkészülés alatt, igaz, nem volt sok időnk, csak két napunk, de mi kértük azt, hogy ennyi legyen, és különben is azt mondtuk, hogy idén nem nyafogunk semmi miatt

– nyilatkozta Elek a meccs után.

A Fradi edzője előzetesen kevésgólos meccset várt, ehhez képest 60 találat született, és úgy látta, az utolsó 15-20 percben amatőr hibákat követtek el a védekezésben, miközben a támadásoknál ziccerek maradtak ki. A tavalyi ezüstérmesnek 4 meccs után 7 pontja van, könnyen lehet, hogy a Győr elleni rangadókon kell visszaszerezni a most elvesztett egy pontot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik