Sport

Egymás után háromszor dobták fejbe a kézikapust

Észak-Macedóniában zajlik épp az ifjúsági kézilabda-világbajnokság (ez az U19-es korosztály), a csoportkör pedig már le is zajlott. Az utolsó fordulóban ki-ki meccset játszott egymással Szerbia és Tunézia, amit az afrikaiak nyertek meg 25-23-ra és jutottak tovább az egyenes kieséses szakaszba, míg az európai csapat legjobb esetben is csak a 17. lehet.

A mérkőzésnek volt egy olyan szakasza, ami alá simán be lehetett volna vágni a Benny Hill-show zenéjét. Egy lerohanás után dobták fejbe az addigra már turbánnal a fején védő szerb kapust, Nikola Cirovicot, akit aztán a kipattanót követően az arcán talált el az újabb lövés. Közben Tunézia kapott egy hetest, amit Anas Ben Slimen végzett el,

és ő is fejbe dobta Cirovicot.

Ekkor már joggal szakadt el a cérna a kapusnál, aki rárontott a rivális játékosára. Ben Sliment ki is állították piros lappal.

A világbajnokságon ott van a magyar válogatott is, a mieink három győzelemmel és két vereséggel a negyedik helyen zártak a B csoportban. A nyolcaddöntőben, augusztus 14-én Horvátország lesz majd az ellenfél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik