Sport

A korábbi győri sikeredző alaposan kiszúrt a Fradival

A Ferencváros 29-26-ra kikapott az orosz Rosztov-Dontól a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, vasárnap Érden.

Remek védekezésének köszönhetően jól kezdett a Rosztov-Don, és a 14. percben már három góllal vezetett, ezért Elek Gábor vezetőedzőnek időt kellett kérnie (5-8). Az FTC-ből hiányoztak a kiemelkedő egyéni teljesítmények, emellett a szélsők is ritkán kaptak labdát. Az első félidő hajrájában aztán egy 4-1-es sorozattal sikerült egyenlíteni a szünetre.

Fordulás után feljavult a Ferencváros, sőt a vezetést is megszerezték a magyarok. Sok kétperces kiállítást osztottak ki a bírók, Elek meg is jegyezte egy időkérésnél, hogy erre is figyelni kell. Ennek dacára visszaesett az FTC játéka, Háfra Noémi próbálta húzni a csapat szekerét, de önmagában nem volt elég a sikerhez.

A korábbi győri sikeredző, Ambros Martín csapata, ellépett három találattal, és mivel ezt a különbséget megőrizte, a magyar együttes szinte kilátástalan helyzetbe került az idegenbeli visszavágó előtt.

Női Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés:

FTC-Rail Cargo Hungaria – Rosztov-Don (orosz) 26-29 (13-14)

Nyitókép: fradi.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik