Sport lineup

Az ellenfél felborult, a csapattárs kifeküdt a kosaras óriási cseleitől

A Los Angeles Lakers már nem juthat be az NBA rájátszásába, de úgy tűnik, a játékosok így is tudják élvezni a meccseket. A legutóbbi játéknapon a Lakers 124-106-ra verte Washingtont, amelynek szintén nem kell amiatt izgulnia, mi lesz vele a rájátszásban.

A meccs jelenetét Lance Stephenson produkálta az első negyedben, aki addig-addig cselezgetett, amíg végül teljesen kibillentette az egyensúlyából ellenfelét, Jeff Greent. A Lakers-kispad teljesen megvadult a jelenettől, ahogy megszólalt a dudaszó az első negyed végén, egyikük kiterült a pályán Stephenson mutatványától.

Az igazság az is hozzátartozik, hogy sokadik nézésre feltűnt, hogy Stephenson rálépett Green lábfejére, ez is közrejátszhatott abban, hogy a washingtoni játékos majdnem hanyatt esett.

Stephenson nem először mutatta be az idényben a cseleit, az új szállóige vele kapcsolatban a Táncoltasd meg őket, Lance! (Make them dance, Lance!).

A 28 éves hátvéd 7 pontot, 10 lepattanót és 5 gólpasszt jegyzett a meccsen.

A nap krónikájához tartozik még, hogy a Boston Celtics és a Los Angeles Clippers is biztosította helyét a rájátszásban.

A bostoniak a Cleveland Cavaliers vendégeként léptek pályára kedden, és nyertek 10 ponttal. A Celtics egyik legjobbja, a pihenő Kyrie Irving nélkül is tudott nyerni, annak ellenére, hogy a Cavaliers egészen a negyedik negyed közepéig jól tartotta magát, s döntetlenre állt. A Boston ezzel egymás után ötödször jutott be a rájátszásba.

A Clippers sorozatban hatodik sikerét aratta. A kaliforniai együttes Minneapolisban verte 11 ponttal a hazai Minnesota Timberwolvesot. A sikerből Danilo Gallinari 25, Lou Williams pedig 20 ponttal vette ki a részét.

A nap rangadóján a ligaelső Milwaukee Bucks magabiztosan győzött hazai pályán a Nyugati főcsoportban negyedik Houston Rockets ellen.

A találkozón a két legnagyobb sztár, a házigazdáknál Giannis Antetokounmpo, a vendégeknél pedig James Harden kifejezetten visszafogottan játszott.

Előbbi 19 pontot és 14 lepattanót szerzett, de ötször eladta a labdát, míg a pontlistát vezető Harden 23 ponttal, 10 lepattanóval és 7 gólpasszal zárt, és különösen távolról volt nagyon pontatlan (9 hárompontos kísérletből 1 sikeres).

eredmények, NBA:

Cleveland Cavaliers – Boston Celtics 106-116
Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers 111-122
Charlotte Hornets – San Antonio Spurs 125-116
Miami Heat – Orlando Magic 99-104
Toronto Raptors – Chicago Bulls 112-103
New Orleans Pelicans – Atlanta Hawks 120-130
Milwaukee Bucks – Houston Rockets 108-94
Dallas Mavericks – Sacramento Kings 121-125
Denver Nuggets – Detroit Pistons 95-92
Los Angeles Lakers – Washington Wizards 124-106

Ajánlott videó

Olvasói sztorik